8 prachtige jaren: Het jubileum van NØLSON

8 year anniversary

Als je ons 7-jarig bestaan blog hebt gelezen, zul je ongetwijfeld weten dat ons avontuur begon in 2016. NØLSON is een merk dat zich ten doel stelde om de perfecte shirts te creëren voor de makers van deze generatie. Met een blend van traditioneel vakmanschap en moderne, Scandinavische designs, hebben we ons ontpopt tot een merk van stijl en kwaliteit. Dit jaar, 2024, hebben we een bijzondere mijlpaal te vieren: het 8-jarig bestaan van NØLSON. We staan niet alleen stil bij de groei en successen die we hebben geboekt, maar kijken ook vooruit naar de toekomst, vol enthousiasme en innovatie.

Wat betekent dit voor jou?

Als blijk van waardering bieden we onze klanten vanaf 20 maart een exclusieve korting van 20% aan. Daarnaast ontvangen klanten een gratis T-shirt bij besteding van €150 of meer. Dit is onze manier om iets terug te geven aan degenen die ons hebben geholpen om te komen waar we nu zijn!

Profiteer van:

 • 20% korting op de gehele collectie
 • Een gratis t-shirt bij besteding van €150 of meer

 • Een terugblik op de afgelopen jaren

  Van de bescheiden beginjaren tot het moment waarop we nu staan, onze reis is er een van passie, doorzettingsvermogen en groei. Gestart in een klein atelier, is het merk uitgegroeid tot een bekende naam in de herenmode, met een prachtige winkel op het Gerard Douplein in Amsterdam. 

  Het geheim achter ons succes? Een toewijding aan kwaliteit, duurzaamheid en tijdloze ontwerpen die onze klanten aanspreken.

  Innovatie en duurzaamheid 

  Bij NØLSON geloven we in voortdurende innovatie en het nastreven van duurzaamheid in alles wat we doen. We zijn toegewijd aan het minimaliseren van onze ecologische voetafdruk en het bevorderen van verantwoorde productiepraktijken.

  Één groot feest!

  Ter ere van ons 8-jarig bestaan organiseren we een groot exclusief feest voor familie, vrienden en klanten. Dit evenement is meer dan zomaar een feest; het is een teken van waardering aan iedereen die ons support.

  De toekomst 

  Terwijl we ons 8-jarig bestaan vieren, kijken we ook vooruit naar de toekomst. We zijn vastberaden onze principes van goede kwaliteit, duurzaamheid en nieuwe ideeën voort te zetten. We blijven werken aan verbeteringen om aan de veranderende wensen van onze klanten te voldoen.

  Ons doel is om niet alleen kleding te creëren die er goed uitziet en goed aanvoelt, maar ook goed doet voor de wereld.

  We nodigen jou uit!

  Wij nodigen jou uit om deel uit te maken van ons jubileum, of het nu door een bezoek aan onze winkel is, deelname aan ons jubileumfeest, of door te profiteren van onze speciale aanbiedingen. Samen kunnen we terugblikken op de prachtige momenten die we hebben gedeeld. 

  Bezoek onze website op NØLSON voor meer informatie over onze aanbiedingen, onze producten en hoe jij deel kunt uitmaken van ons jubileum. Samen maken we de toekomst nog mooier en stijlvoller!

  Kwaliteit betaalbaar maken

  Het merk NØLSON werd begin 2016 opgericht. We hebben het perfecte shirt gemaakt voor de makers van deze generatie. Al onze producten worden met liefde en zorg met de hand gemaakt in het NØLSON atelier. Onze missie om het perfecte overhemd te creëren begon met het combineren van traditioneel vakmanschap met een modern en strak Scandinavisch design.