Over NØLSON

NØLSON is een Nederlands herenkledingmerk dat zich richt op tijdloze en hoogwaardige kledingstukken voor heren.
We noemen deze kledingstukken 'basics voor heren'. Ons merk staat bekend om zijn minimalistische ontwerpen en aandacht voor detail.

Missie

Bij NØLSON is het onze missie om de perfecte producten te creëren tegen een betaalbare prijs. Wij zijn van mening dat iedere man de kans moet hebben om er stijlvol uit te zien zonder veel geld uit te geven. Door traditioneel vakmanschap te combineren met een modern en strak Scandinavisch design, heeft NØLSON met succes een balans gevonden tussen kwaliteit en betaalbaarheid.

Het vakmanschap waar NØLSON voor staat komt voort uit de rijke geschiedenis van de textielindustrie. Het merk werkt samen met zorgvuldig geselecteerde fabrieken met tientallen jaren ervaring in het produceren van kleding van hoge kwaliteit. Elk NØLSON-product wordt met de grootste zorg en aandacht vervaardigd, vanaf de selectie van de stof tot de uiteindelijke handmatige afwerking. Hierdoor is elk NØLSON product niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook uniek en met liefde gemaakt.

Visie

Onze visie is om één van de eerste keuzes te worden voor iedere man in Nederland. Daarom investeren we elke dag in het verbeteren en innoveren van onze toeleveringsketen, producten, service en merkervaring.

Ontmoet het team

Op weg naar de top

NØLSON heeft de aandacht getrokken van verschillende mediabedrijven, wat de populariteit van het merk bevestigt. Het is duidelijk dat NØLSON zich de afgelopen jaren heeft weten te onderscheiden van andere herenmodemerken in Nederland, waardoor er een groeiende interesse in het merk is ontstaan. Verschillende bedrijven, waaronder Quote, de Telegraaf, de Ondernemer, Textilia en Fashion United, hebben artikelen over NØLSON geschreven, waarin ze het unieke Scandinavische design in combinatie met traditioneel vakmanschap prijzen. NØLSON wordt beschouwd als een professioneel herenmerk met een groot potentieel voor verdere groei.