Black Friday uitverkoop staat voor de deur!

black friday

Hé jongens, maak je klaar, want Black Friday bij NØLSON staat voor de deur en het wordt episch! We maken geen grapje als we zeggen dat we je trakteren op een geweldige deal: maar liefst 20% korting op de hele collectie! NØLSON is er helemaal klaar voor om je te laten zien wat echte stijl inhoudt.

Bij NØLSON hebben we niet zomaar een Black Friday-uitverkoop; we nemen je mee op een wilde rit door de meest stijlvolle mode, speciaal voor jou samengesteld. Of je nu op zoek bent naar een klassieke look of iets formeler, wij hebben wat je zoekt. Van diverse overhemden, truien, poloshirts en T-shirts tot jassen, wij hebben alles om jou er moeiteloos stijlvol uit te laten zien!

Voorwaarden

We trappen Black Friday dit jaar vroeg af op 14 november met onze grootste korting van het jaar! Elk jaar zien we een toenemende vraag naar onze klantenservice, orderverwerking en bezorgdiensten. Om er zeker van te zijn dat u de allerbeste service krijgt, raden wij u ten zeerste aan jouw bestelling op tijd te plaatsen.

Black Friday-deals

*De actie loopt van 14 november tot en met 30 november. Deze aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere kortingen.

Dus of je nu op zoek bent naar een overhemd, trui, poloshirt, T-shirt of jas, ontdek het bij NØLSON, waar we staan ​​voor hoogwaardig duurzaam vakmanschap tegen de juiste prijs. Ontdek het gehele assortiment, klik hier .

Wil jij één van de eersten zijn tijdens Black friday, klik dan hier om je notificaties aan te zetten!

 

Kwaliteit betaalbaar maken

Het merk NØLSON werd begin 2016 opgericht. We hebben het perfecte shirt gemaakt voor de makers van deze generatie. Al onze producten worden met liefde en zorg met de hand gemaakt in het NØLSON atelier. Onze missie om het perfecte overhemd te creëren begon met het combineren van traditioneel vakmanschap met een modern en strak Scandinavisch design.