Een stijlvolle vlucht met Transavia

NØLSON en Transavia magazine

Als je binnenkort aan boord van een Transavia-vlucht stapt, bereid u dan voor op meer dan alleen een reis naar uw volgende bestemming. Blader door het Transavia magazine en je komt iets bijzonders tegen: NØLSON, ons merk staat bekend om moderne en stijlvolle herenkleding en siert nu ook de pagina's van jouw inflight magazine.

Vliegen in stijl met NØLSON

Transavia, een luchtvaartmaatschappij die bekend staat om haar uitstekende klantenservice en betaalbare vluchten, heeft altijd een passie gehad voor het verbeteren van de reiservaring. Het opnemen van NØLSON in hun magazine is een mooie stap om passagiers een exclusieve kijk op herenmode te bieden die perfect bij hun levensstijl past. Voor de frequente reiziger bieden wij kleding die niet alleen comfortabel is tijdens lange vluchten, maar ook chic genoeg is om direct vanuit het vliegtuig naar een zakelijke bijeenkomst te stappen

Making quality affordable

We believe that every man should have the opportunity to look stylish without breaking the bank.

Exclusief aanbod voor Transavia reizigers

Het spannendste aspect van onze advertentie in het Transavia magazine? Een exclusieve kortingscode voor de scherpe reiziger! Speciaal voor degenen die met Transavia vliegen, bieden wij een aantrekkelijke korting waarmee je je garderobe kunt verrijken met enkele van onze beste stukken. Of je nu op zoek bent naar een smart-casual outfit voor je volgende zakenreis of een comfortabele en toch stijlvolle look voor een weekendje weg, deze kortingscode maakt het kiezen van onze artikelen nog aantrekkelijker.

Zorg ervoor dat je het tijdschrift niet over het hoofd ziet tijdens je volgende Transavia-vlucht. Wie weet welke stijlvolle verrassingen je ontdekt en misschien vind je wel de perfecte aanvulling op je reisgarderobe.

Store in Amsterdam

Located on the bustling square, Gerard Douplein in 'De Pijp' in Amsterdam, our team is ready to refresh your style.

Ontdek de wereld van NØLSON

Nu u weet waar u ons kunt vinden op uw volgende Transavia-vlucht, gaan we dieper in op wat we te bieden hebben. Bij NØLSON richten we ons op de moderne man die zowel stijl als comfort waardeert, vooral als het om reizen gaat.

Perfectie in elk product

Onze collectie is zorgvuldig ontworpen met de reizende man in gedachten. Neem bijvoorbeeld onze linnen overhemden: licht, ademend en ongelooflijk stijlvol. Deze shirts zijn de ideale keuze voor een tropische bestemming waar comfort net zo belangrijk is als er goed uitzien. Dankzij de natuurlijke vezels blijf je zelfs op de warmste dagen koel en fris. En het beste deel? Onze linnen overhemden zijn gemakkelijk te onderhouden, kreuken minder dan traditioneel linnen en bieden een gestroomlijnde look die slechts weinig strijkwerk vereist.

Duurzaamheid en stijl gaan hand in hand

Bij NØLSON zijn we van mening dat mode en duurzaamheid hand in hand moeten gaan. We streven naar een efficiënte inkoop en productie en werken alleen samen met fabrikanten die onze ethische waarden delen. Elke aankoop bij NØLSON verrijkt niet alleen je garderobe, maar draagt ​​ook bij aan een duurzamere wereld.

Een kledingstuk voor elke gelegenheid

Of je nu op zoek bent naar een casual outfit voor een dagje uit in een nieuwe stad of een zakelijk overhemd voor die belangrijke vergadering direct na je vlucht, NØLSON heeft voor elke gelegenheid wat wils. Onze ontwerpen zijn zorgvuldig samengesteld om veelzijdigheid en functionaliteit te bieden zonder in te boeten aan stijl. Elk kledingstuk is getest op duurzaamheid en comfort, zodat jij erop kunt vertrouwen dat jouw NØLSON-kleding er niet alleen mooi uitziet, maar ook bestand is tegen de uitdagingen van een actieve levensstijl.

Jouw stijlvolle reisgenoot

Vergeet de volgende keer dat je jouw koffer inpakt, NØLSON niet mee te nemen. Met onze kleding in je reisgarderobe ben je voorbereid op elk avontuur dat op je pad komt. En vergeet niet: met de exclusieve kortingscode die je deze zomer in het Transavia magazine vindt, is dit het perfecte moment om je collectie uit te breiden met een aantal nieuwe stijlvolle toevoegingen.

Dus waar jouw reis u ook heen brengt, laat NØLSON jou met comfort en stijl vergezellen. Ontdek onze bestsellers en ervaar hoe onze kleding zowel jouw reis als jouw stijl kan transformeren. Goede reis en tot ziens aan boord!

Written by Tom van Os

I joined the team as an marketing intern and had the opportunity to contribute to the first version of the NØLSON loyalty program. Besides marketing, I developed a lot of experience in men's fashion during my time here. I am now seen as a loyal team member within NØLSON.

Making Quality Affordable

The NØLSON brand was established in the beginning of 2016. We have created the perfect shirt for the creators of this generation. All our products are hand-made with love and care in the NØLSON atelier. Our mission to create the perfect shirt began with combining traditional craftsmanship with a modern and clean Scandinavian design.