Trotse sponsor van de FHM 500

Bij NOLSON overhemden, zijn we trots om aan te kondigen dat we voor het derde achtereenvolgende jaar een van de hoofdsponsors zijn van het FHM 500-evenement.

Making quality affordable

Wij vinden dat elke man de kans moet hebben om er stijlvol uit te zien zonder dat het een hele rib uit je lijf is

Wat is de FHM 500?

De FHM 500 is een jaarlijkse lijst van de 500 mooiste vrouwen van Nederland, samengesteld door het Nederlandse tijdschrift FHM (For Him Magazine). Deze prestigieuze lijst komt tot stand op basis van publieke stemmen en een jury van experts. De FHM 500 is een van de meest verwachte publicaties van het jaar en presenteert een diverse groep vrouwen uit verschillende sectoren, waaronder mode, film, muziek en sport. De lijst viert schoonheid, stijl en de invloed van vrouwen over de hele wereld.

Winkel in Amsterdam

Gevestigd aan het bruisende Gerard Douplein in 'De Pijp' in Amsterdam, staat ons team klaar om je stijl op te frissen.

Nølson's trotse associatie met FHM

Als herenmerk sluit Nølson perfect aan bij de FHM-organisatie. Wij zijn zelf bij het evenement aanwezig geweest en wellicht heb je ons online gezien op de grote donkerblauwe achtergrond naast merken als Tabac, XXL Nutrition en Voetbalzone. Bovendien vindt u Nølson in het tijdschrift tussen de nummers 68 " Nochtli Peralta Alvarez " en 69 " Noah Vahle ".

 

Gefeliciteerd met nummer één, Gwen van Poorten ! Tot ziens op FHM 500 2025.

Geschreven door Sem Boots

Begin 2023 ben ik het team komen versterken met als doel de organische vindbaarheid te verbeteren. Nu ben ik een onmisbare schakel in het marketingteam en draag ik bij aan alle off- en online verkoop- en marketingactiviteiten.

Making Quality Affordable

Het merk NØLSON is begin 2016 opgericht. We hebben het perfecte shirt gecreëerd voor de makers van deze generatie. Al onze producten worden met liefde en zorg met de hand gemaakt in het NØLSON atelier. Onze missie om het perfecte overhemd te creëren begon met het combineren van traditioneel vakmanschap met een modern en strak Scandinavisch design.