Onze eerste stap richting kleding voor onder de riem

NØLSON zet de stap naar kleding onder de riem met een stijlvolle zwembroek

NØLSON, traditioneel bekend om hoogwaardige overhemden, maakt een gedurfde eerste stap naar compleet herenkledingmerk. Met de introductie van onze zwemshort breiden we ons assortiment uit met een stijlvolle optie onder de riem. Dit markeert een belangrijk moment in de ontwikkeling van NØLSON, terwijl we trots onze horizon verbreden om de garderobe van de moderne man verder uit te breiden.

Een nieuwe richting met oog voor detail

De uitbreiding naar kleding voor onder de riem is een natuurlijke ontwikkeling voor NØLSON. Het biedt ons de mogelijkheid om onze expertise en passie voor stijl en kwaliteit toe te passen op nieuwe collecties. Deze stap werd gezet na zorgvuldig onderzoek en feedback van onze klanten, die hetzelfde kwaliteitsniveau en esthetiek voor hun hele outfit wensten. Met de lancering van de zwembroek komen we niet alleen tegemoet aan deze vraag, maar zetten we ook de toon voor toekomstige uitbreidingen.

Making quality affordable

Wij vinden dat elke man de kans moet hebben om er stijlvol uit te zien zonder dat het een hele rib uit je lijf is

NØLSON's toewijding aan innovatie en stijl

Deze uitbreiding is een bewijs van onze toewijding aan innovatie en onze niet-aflatende toewijding om aan de behoeften van onze loyale klanten te voldoen. We zijn trots op deze stap, omdat deze weerspiegelt hoe wij als merk groeien. De introductie van de zwembroek is nog maar het begin en we kijken uit naar de mogelijkheden die deze nieuwe lijn zal bieden.

Winkel in Amsterdam

Gevestigd aan het bruisende Gerard Douplein in 'De Pijp' in Amsterdam, staat ons team klaar om je stijl op te frissen.

Ontdek onze nieuwe donkerblauwe zwemshorts

De gloednieuwe donkerblauwe zwemshorts van NØLSON zijn meer dan alleen een toevoeging aan onze kledinglijn; ze zijn functioneel en stijlvol, speciaal ontworpen voor de ondernemende man. Deze zwemshort combineert een klassieke esthetiek met moderne innovaties en is de ideale keuze voor zowel actieve dagen op het strand als ontspannende momenten bij het zwembad.

De perfecte mix van stijl en functionaliteit

De zwemshort is gemaakt van sneldrogend materiaal dat niet alleen praktisch maar ook uiterst comfortabel is. Dit zorgt voor een soepele overgang van water naar land, stijlvol en zonder dat u in natte kleding hoeft te wachten. De subtiele, blauwe tint is zorgvuldig geselecteerd om veelzijdigheid te bieden – gemakkelijk te combineren met verschillende kleuren en stijlen van tops.

Ontworpen voor de ondernemende geest

Deze zwemshort weerspiegelt de levensstijl van de hedendaagse man; actief, stijlbewust en altijd onderweg. De strakke lijnen en elegante afwerking zorgen ervoor dat je er op jouw best uitziet, of je nu aan het ontspannen bent aan de kust of bezig bent met wateractiviteiten. De verstelbare tailleband zorgt voor een perfecte pasvorm, terwijl praktische zakken voldoende ruimte bieden voor je essentiële spullen.

Ideaal voor tropische bestemmingen

De zwembroek is niet alleen stijlvol, maar ook ongelooflijk functioneel voor reizen naar tropische bestemmingen. De lichte en ademende stof maakt het tot een onmisbaar item in je vakantiekoffer. Voor een moeiteloos chique look combineer je deze zwemshort met een van onze linnen overhemden, ook bekend om hun ademende en lichte eigenschappen – perfect voor warm weer.

Een toonbeeld van duurzaamheid en kwaliteit

Net als al onze producten zijn de blauwe zwemshorts gemaakt met de nadruk op duurzaamheid en kwaliteit. Elk detail, van de materiaalkeuze tot de productiemethoden, is zorgvuldig overwogen om niet alleen aan de esthetische normen te voldoen, maar ook om een ​​positieve impact op het milieu te garanderen door de lange levensduur van onze producten.

Kortom, of je nu een ontspannen dag aan het water plant of een actieve middag in de zee, NØLSON's nieuwe blauwe zwembroek bieden de perfecte combinatie van stijl, comfort en functionaliteit. Stap deze zomer in stijl met de vertrouwde kwaliteit van NØLSON en voel het verschil.

Geschreven door Tom van Os

Ik kwam bij het team als marketingstagiair en kreeg de kans om bij te dragen aan de eerste versie van het NØLSON Loyalty Program. Naast marketing heb ik tijdens mijn tijd hier veel ervaring opgedaan in de herenmode branche. Inmiddels word ik gezien als een trouw teamlid binnen NØLSON.

Making Quality Affordable

Het merk NØLSON is begin 2016 opgericht. We hebben het perfecte shirt gecreëerd voor de makers van deze generatie. Al onze producten worden met liefde en zorg met de hand gemaakt in het NØLSON atelier. Onze missie om het perfecte overhemd te creëren begon met het combineren van traditioneel vakmanschap met een modern en strak Scandinavisch design.