Ontdek de nieuwe groene toevoeging aan onze Lindo collectie!

green linen shirt

Groen is de kleur van de natuur en vernieuwing. Bij NØLSON introduceren we met trots het tweede product binnen de Lindo-collectie: Lindo Green. Als je op zoek bent naar de perfecte manier om je kast op te frissen met een vleugje natuurlijke elegantie, zoek dan niet verder. Dit groene linnen overhemd, ons nieuwste linnen item, vangt de essentie van de frisse lente en de rustgevende natuur in één. Wij laten je zien hoe dit groene linnen exemplaar een verfrissende toevoeging kan zijn aan je dagelijkse stijl. Dus bereid je voor om geïnspireerd te worden door de natuurlijke schoonheid van Lindo Green!

groen linnen donkergroen linnen overhemdgroen linnen donkergroen linnen overhemd

Ontdek de hele Lindo-collectie

De Lindo-collectie is niet zomaar een collectie; het is een Scandinavisch geïnspireerde levensstijl die diep geworteld is in de natuurlijke schoonheid en eenvoudige elegantie van de Zweedse kustlijn. De naam Lindo heeft een diepe betekenis en is een eerbetoon aan een van de meest adembenemende locaties langs de Zweedse kust, bekend als ‘Lindo’.

Lindo weerspiegelt de essentie van onze inspiratiebron. Dit prachtige stuk van de Zweedse kustlijn heeft ongerepte schoonheid, serene sfeer en tijdloze charme. Het is een plek waar de zee en het land in perfecte harmonie samenkomen, waar de rustige golven en de rustgevende bries de zintuigen prikkelen. Het is in deze omgeving dat we onze inspiratie vonden voor Lindo Green, ons nieuwste linnenstuk.

Net als Lindo zelf streeft ons merk NØLSON ernaar om kleding te creëren die dezelfde balans biedt tussen stijl en comfort. Lindo Green is een perfect voorbeeld van dit ethos, omdat het de tijdloze elegantie van Zweeds design combineert met het praktische nut dat moderne mannen nodig hebben

Product specificaties

De perfecte pasvorm, ontdek ons ​​groen linnen slim fit overhemd

Het groene linnen overhemd is een slimfit product. Slim fit biedt een getailleerde pasvorm die zorgt voor een moderne en gestroomlijnde look. We hebben het shirt zo ontworpen dat het nauw aansluit op het lichaam en de contouren ervan accentueert. Het is een flatterende en trendy keuze. Het slim-fit model is ideaal voor mannen die een slanker silhouet willen creëren en een meer eigentijdse uitstraling willen uitstralen. Het zorgt voor een strak en opgeruimd uiterlijk zonder dat dit ten koste gaat van het comfort. Met het slim-fit overhemd kun je vertrouwen op een eigentijdse en modieuze pasvorm die perfect aansluit bij de trends van nu.

De linnen/katoenmix is ​​de ultieme combinatie

Bij NØLSON streven we ernaar om niet alleen stijlvolle en tijdloze kleding aan te bieden, maar ook om duurzaamheid en comfort voorop te stellen. Deze toewijding strekt zich niet alleen uit tot ons nieuwste meesterwerk, Lindo Green, maar tot onze gehele Lindo-collectie. Wat onze collectie onderscheidt, is de stof die we zorgvuldig hebben gekozen om de perfecte balans tussen comfort en duurzaamheid te bereiken.

Onze Lindo-collectie bestaat uit een zorgvuldig samengestelde mix van 55% linnen en 45% katoen. Linnen staat bekend om zijn ademende en verkoelende eigenschappen, terwijl katoen geroemd wordt om zijn zachtheid en duurzaamheid. Samen vormen ze een ideale mix die comfort biedt zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Wat deze collectie nog specialer maakt is het gebruik van een ‘Plain weave’ techniek. Deze weefmethode resulteert in een stof die niet alleen uitzonderlijk sterk is, maar ook opmerkelijk duurzaam. Dit betekent dat je dit groene linnen overhemd en andere items uit de collectie met een gerust hart kunt dragen, wetende dat ze bestand zijn tegen dagelijks gebruik en wassen zonder hun kwaliteit te verliezen.

Een cutaway-kraag biedt het ultieme comfort voor mannen

De Lindo-collectie heeft ook een uitgesneden kraag als een van de onderscheidende kenmerken. Deze kraag biedt comfort en voldoende ruimte om te combineren met accessoires zoals een stropdas. Verder draagt ​​de brede opening tussen de kraagpunten bij aan een stijlvolle uitstraling, terwijl de kraag zelf klassiek en tijdloos blijft. Tenslotte zorgt een cutaway kraag voor veel comfort en bewegingsvrijheid. De royale opening zorgt ervoor dat de halsband niet te nauw om de nek sluit en de bewegingsvrijheid tijdens het dragen niet beperkt.

Een kleur van rust, klasse en verfijning: groen linnen

De donkergroene kleur van onze nieuwe Lindo Green is meer dan alleen een tint; het is een statement van stijl en verfijning. Deze diepe, rijke tint groen weerspiegelt de prachtige nuances van de natuur, van het weelderige groen van de bossen tot de rustgevende uitstraling van een weelderig landschap. Lindo Green straalt een gevoel van rust en ontspanning uit.

Bovendien straalt de donkergroene kleur een gevoel van tijdloze elegantie uit. Het is een tint die moeiteloos van seizoen tot seizoen overgaat, waardoor dit linnen item geschikt is om het hele jaar door te dragen. In de lente en zomer geeft Lindo Green een verfrissende en levendige toets aan je outfit, terwijl het in de herfst en winter een warme en uitnodigende uitstraling uitstraalt.

Hoe kan dit groene linnen overhemd gedragen worden?

Dit diepgroene linnen overhemd belichaamt veelzijdigheid, waardoor het een uitstekende keuze is voor zowel casual als formele gelegenheden. Uit eten, een terrasje pakken of juist een ontspannen sfeer? Laat dit overhemd nonchalant over jouw broek vallen. Combineer hem met een lichtgekleurde broek en witte sneakers voor de perfecte casual look. Maar als je op weg bent naar kantoor, een chic diner of een formele bijeenkomst, is het tijd om dit linnen overhemd netjes in je broek te stoppen. Combineer hem met een lichte chino of een compleet pak en voeg er een paar nette schoenen aan toe. U bent volledig voorbereid op elke formele gelegenheid.

Binnen het NØLSON-assortiment kun je dit diepgroene linnen overhemd moeiteloos combineren met een van onze truien met kwartrits. De grijze en beige kleuren binnen ons assortiment met kwartritsen vullen dit item perfect aan en bieden een veelzijdige en stijlvolle keuze die jouw aandacht voor detail en verfijning benadrukt. Zo geef je je NØLSON-outfit de finishing touch en laat je zien dat jouw stijl doordacht en compleet is.

Ontdek Lindo Groen

Kwaliteit betaalbaar maken

Het merk NØLSON werd begin 2016 opgericht. We hebben het perfecte shirt gemaakt voor de makers van deze generatie. Al onze producten worden met liefde en zorg met de hand gemaakt in het NØLSON atelier. Onze missie om het perfecte overhemd te creëren begon met het combineren van traditioneel vakmanschap met een modern en strak Scandinavisch design.