NØLSON bestaat alweer 7 jaar!

7th anniversary at NØLSON

NØLSON bestaat alweer 7 jaar! Het is ons 7-jarig jubileum bij NØLSON en we kunnen niet trotser zijn op wat we hebben bereikt! Onze reis begon met de ambitie om shirts van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs op de markt te brengen. Om deze mijlpaal te vieren, hebben we onze klanten een speciale aanbieding van 20% korting op alle artikelen gegeven. Het was een geweldige week met veel online en offline bezoeken.

En om deze week af te ronden, organiseerden we op 1 april een 7-jarig jubileumfeest voor onze familie NØLSON. Iedereen heeft zich prima vermaakt met het genieten van de heerlijke deuntjes van High on Spice , de stem van Lars van der Meij en het genieten van de verfrissende drankjes van Peroni- bier, Vinvin- wijn en Viper seltzer.

NØLSONNØLSON

De NØLSON-tijdlijn

De reis begon 7 jaar geleden toen NØLSON zijn allereerste item introduceerde: het Stockholm cutaway shirt. Door de jaren heen hebben wij onvermoeibaar gewerkt aan de uitbreiding van ons assortiment. Nu bieden we met trots een gevarieerde selectie van 26 producten aan in ons assortiment, waaronder overhemden, truien, en dit jaar hebben we ook ons ​​eerste jasje geïntroduceerd. Hoe cool is dat!

Wat ooit begon als een startup vanuit de studentenkamer van Niek Koedam is uitgegroeid tot een professioneel kledingbedrijf. Na de eerste maanden verhuisde het bedrijf naar een gedeelde werkplek aan de Singel. NØLSON kreeg een ruimte om hun klanten fysiek te ontvangen.

De eerste fysieke locatie van NØLSON bevond zich aan de Flinkstraat 195. Het bedrijf was daar tot 2018 twee jaar gevestigd. Door de toename van het aantal klanten, de populariteit en uiteraard de omzet is het bedrijf uitgegroeid tot een bekende mannenzaak. merk. Sinds 1 juli 2020 is NØLSON gevestigd aan het bruisende Gerard Douplein, een populaire locatie die bekend staat om zijn levendige sfeer. Wij zijn stevig verankerd in deze locatie en hebben geen plannen om binnenkort te vertrekken!

Het NØLSON-team

Naast de groei van het bedrijf hebben er ook binnen het team belangrijke ontwikkelingen plaatsgevonden. Sinds 2018 versterkt Janne ten Barge het team als adjunct-directeur. Janne geeft samen met Niek leiding aan het bedrijf. In 2022 heeft het bedrijf ook een professionele contentmaker in dienst genomen, genaamd Robin van Engelenhoven. Robin verzorgt alle contentcreatie voor onze sociale mediaplatforms, website en fysieke winkel.

Bedankt partners!

De groei van NØLSON heeft ook de aandacht getrokken van andere tijdschriften, horecagelegenheden en festivalorganisatoren. De afgelopen jaren zijn er samenwerkingen geweest met kranten als Quote, Man-Man, FHM en De Telegraaf. Verder zijn er diverse samenwerkingen geweest waarbij NØLSON de mogelijkheid heeft gehad om het personeel te kleden, onder andere bij De Amsterdamse Zomer, Ron Gastro Bar en Van Dam, waar wij ontzettend trots op zijn!

Dank aan onze klanten!

Onze klanten zijn van onschatbare waarde voor ons bedrijf. Zij zijn de reden waarom wij ernaar blijven streven kwalitatief hoogwaardige producten te leveren die voldoen aan hun behoeften en verwachtingen. Iedere klant is uniek en daarom behandelen wij iedere klant met de grootst mogelijke zorg en aandacht. Dankzij de korte gesprekken, recensies en feedback die we krijgen, kunnen we onze klanten in de toekomst nog beter van dienst zijn en als merk blijven groeien. Bedankt!

De komende periode gaan we nog harder ons best doen. Het komende jaar kunt u spannende samenwerkingen, nieuwe producten en een grotere verscheidenheid aan onze huidige artikelen verwachten. Wij zijn ook enthousiast! We kijken ernaar uit om u nog meer geweldige producten en ervaringen te bieden. Bedankt voor uw voortdurende steun en het kiezen voor NØLSON.

Wilt u op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen, sales en evenementen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en volg ons op Instagram .

 

Kwaliteit betaalbaar maken

Het merk NØLSON werd begin 2016 opgericht. We hebben het perfecte shirt gemaakt voor de makers van deze generatie. Al onze producten worden met liefde en zorg met de hand gemaakt in het NØLSON atelier. Onze missie om het perfecte overhemd te creëren begon met het combineren van traditioneel vakmanschap met een modern en strak Scandinavisch design.